Witam. Jakie miejscowości byście polecili aby milo spędzić czas na Mazurach??
aniella_25
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Warszawa
Wysany: 22-06-2007, 14:16
Ja polecam Mikołajki, miejscowość na pewno warta polecenia, można tam miło spędzi czas. Zaleta są niewątpliwie piękne widoki człowiek tam po prostu odpoczywa . Alternatywą jest jakaś miejscowość położona niedaleko Mikołajek co pozwoli zaoszczędzić a w znacznym stopniu nie pogorszy wypoczynku.
Ja natomiast poleciłbym okolice Rucianego, jest tam mniejszy tłok niż w Mikołajkach a można równie dobrze wypocząć. Jezioro po prostu przepiękne, klimat fantastyczny.Polecam.
marzena79_79
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Radom
Wysany: 22-06-2007, 17:34
A ja chciałam zaproponować Tobie Giżycko Przepiękne jezioro cisza spokój. Nie powinieneś również mieć problemów z znalezieniem kwatery gdyż agroturystyka kwitnie Nie powinieneś chyba sie nudzić.
Odradzam Mikołajki jesli szukasz spokoju, tam jest duzy tlok, szczegolnie ze sie zaczyna lato, jesli chcesz spedzic wakacje w spokojniejszym miejscu to chyba najlepiej (wedlug mnie) jest mala miejscowosc na mazurach o nazwie BOGACZEWO, bylem tam dwa razy i jestem super zadowolony, jest las, jest jezioro. Jest to mala miejscowosc i milo tam sie spedza czas, mozna wynajac lodke, rowery (wodne i na kolkach) i jest sporo agroturystyki... naprawde mozna tam odpoczac...
Pozdrawiam,
Anis
PS: nie mam polskich znakow diakrytycznych za co z gory przepraszam (juz to sie nie powtorzy )
Jeśli chcesz wypocząć w krainie tysiąca jezior,
spacerować wśród mazurskiej przyrody, wędkować oraz
zbierać grzyby, oznacza to, że domek ten jest idealny
dla Ciebie i Twojej Rodziny!
Znajdziecie u nas świetne miejsce do wyciszenia
i świeże mazurskie powietrze.
Położony niedaleko Ełk oferuje również
wiele atrakcji, np: basen kryty ze zjeżdżalnią,
korzystanie z przejażdżki kolei wąskotorowej itp.
SprawdĽ sam i zobacz, że warto!!!
PONADTO OFERUJEMY:
* miejsce na ognisko
* ogrodowy murowany grill
* meble ogrodowe, leżaki, baseny dmuchane dla dzieci
z różnymi atrakcjami
* plac zabaw dla dzieci ( piaskownica, huśtawka, itp.)
* piesze wycieczki po okolicy ( ok. 200 M las i jezioro)
* w sezonie las pełen grzybów, jagód, ITP.
* wędkowanie z pomostu
* parking na posesji
* kuligi w zimie
PROPONUJEMY:
* wczasy
* spotkania towarzyskie
* wędkowanie
* zabawy karnawałowe,sylwestrowe, ITP.
* wynajęcie domku pod komunie
* imprezy na powietrzu
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum