Podziel si???? wra??eniami z wakacji   www.wakacje.info

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Gdzie warto pojechac??
Autor Wiadomo

marzena79_79 

Doczya: 10 Kwi 2007
Skd: Radom

Wysany: 10-06-2007, 04:18   Gdzie warto pojechac??

Witam.
W tym roku mam zamiar odwiedzić nasze kochane morze i szukam pomysłu gdzie warto spędzić czas. Może ktoś poleci jakieś ciekawe miejsca.

aniella_25 

Skd: Warszawa

Wysany: 10-06-2007, 04:25   

Polecam Łebę Ustkę lub Mielno(morze i jezioro w jednym:)). Nie są to wielkie miasta co jest niewątpliwie plusem, są za to wystarczająco duże aby sie nie nudzić i mile spędzić czas. Odradzam duże miejscowości jak Kołobrzeg bo nie ma w niech takiego fajnego klimatu jak w mniejszych i nie wypoczywa sie w niech tak dobrze.

marsjan_29 

Doczy: 10 Kwi 2007
Skd: Łódz

Wysany: 10-06-2007, 05:02   

Też jestem za Łebą, miejscowość jest super, zawsze jest co robić i gdzie sie zabawić wiec nie będziesz sie nudzić. Jedyny minus to trochę tłoku na plaży ale da sie przeżyć. Polecam również Jastarnię, troszkę spokojniejsze miejsce ale za to jest luĽniej na plaży i stateczkiem można sobie do Sopotu za przystępna cenę popłynąć. Kwatery też są w pożądku.

aniella_25 

Wysany: 10-06-2007, 06:50   

Faktycznie Jastarnia też ma swój klimacik :-) fajnie sie tam wypoczywa. Niestety jedyna wada wypoczynku nad naszym kochanym morzem są ceny apartamentów które nieraz trochę szokują... Zawsze pozostaje rozbić sie na polu namiotowym co pozwoli zaoszczędzić, a dodatkowo doświadczymy uroków natury... :-D

pawel333 

Doczy: 19 Cze 2007

Wysany: 22-06-2007, 13:09   

Witam. Jeśli szukasz miejsca troszkę bardziej spokojnego to może powinnaś zastanowić sie nad wyjazdem do Sianożęt. To miejscowość niedaleko Ustronia Morskiego. Wśród moich znajomych ma ona zarówno zwolenników jak i przeciwników. Jedni zarzucają jej że w niczym nie przypomina nadmorskich kurortów inni twierdzą, że jeśli chcesz spędzić czas z dala od zgiełku ale i nie nudzi się to ta miejscowość jest dla ciebie.

marzena79_79 

Skd: Radom

Wysany: 22-06-2007, 13:14   

Co do Sianożęt to faktycznie dla mnie jest to tylko zwykła wioska nadmorska z kilkoma smażalniami....Ja raczej bym sie tam nie wybrała, chociaż jeśli szukasz "spokoju" to może to nie jest najgorszy pomysł.

aniella_25 

Wysany: 22-06-2007, 13:20   

Sianożęty mówicie no cóż dla mnie ta miejscowość ma w sobie jakiś urok. Można odpocząć od zatłoczonych plaż i jeśli sie postaracie to sie nie będziecie nudzić. Poza tym niedaleko jest "troszkę" większe Ustronie Morskie gdzie w każdej chwili możecie podjechać, jeżeli t nie znajdziecie tego czego szukacie.

marsjan_29 

Doczy: 10 Kwi 2007
Skd: Łódz

Wysany: 22-06-2007, 13:26   

Dla mnie Sianożęty to również zwykła wioska gdzie bym raczej sie nie wybrał na wakacje. Poza plaża i jakimś sklepikiem z pamiątkami i paroma barami miejscowość ta dla mnie nie reprezentuje w sobie nic ciekawego. Nie wiem może ja po prostu nie lubię małych miejscowości.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: