Podziel si wraeniami z wakacji   www.wakacje.info

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Gdzie warto pojechac?
Autor Wiadomo

kama_gsi3 

Doczya: 18 Cze 2007

Wysany: 18-06-2007, 12:38   Gdzie warto pojechac?

Witam Was!
Mam do Was pytanko a mianowicie:
Wybieram sie tego lata z mężem i 1,5 rocznym synkiem nad morze i w związku z tym mam prośbę, aby ktos doradzil mi gdzie warto sie wypuścić, moze znacie jakies sprawdzone miejsce niedaleko od morza /tak do 100m/ spokojne, niedrogie, najlepiej domki campingowe, czy cos w ty, rodzaju
Z góry wielkie dzieki!

anis 
Administrator

Doczy: 31 Sty 2007

Wysany: 20-06-2007, 16:59   

hey,
Ja bylem w Pobierowie i w Rewalu, nie sa to az tak spokojne miejscowosci (sporo turytow, szczegolnie w Rewalu) ale mi sie tam podobalo... podobno (informacja nie potwierdzona) sa miejsca gdziesz miedzy Rewalem a Pobierowie gdzie jest spokojniej i sa tam domki kempingowe, trzeba tylko w odpowiedni wjazd skrecic...
kiedys wyjezdziajac z niechorza w strone kolobrzegu widzialem kilka domkow campingowych po drodze, natomiast nie wiem czy tam jest spokojniej niz w Pobierowie

Pozdrawiam,
Anis

kama_gsi3 

Doczya: 18 Cze 2007

Wysany: 23-06-2007, 13:18   

Serdeczne dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.

pawel333 

Doczy: 19 Cze 2007

Wysany: 24-06-2007, 18:06   

Ja bym polecił miejscowość o nazwie Białogóra. Nie jest to może najcichsze i pozbawione tłoku miejsce ale całkiem nieĽle przystosowane do pobytu z rodziną. Jest dobre dojście do plaży z wózkiem i częściowo po plaży też można pospacerować po zbitym z desek podeście. Ogolnie jest tam sporo rodzin z dziećmi. Słyszałem też coś o nowym placu zabaw ale na sto procent nie jestem pewien.

aniella_25 

Doczya: 10 Kwi 2007
Skd: Warszawa

Wysany: 24-06-2007, 18:11   

Ja poleciła bym miejscowość o nazwie KuĽnica. Jest tam cicho i spokojnie co przy pobycie z dzieckiem jest na pewno zaleta ;-) no i niedaleko do plaży wiec z transportem zabawek tez nie powinno by problemu.

marzena79_79 

Doczya: 10 Kwi 2007
Skd: Radom

Wysany: 24-06-2007, 18:19   

Ja również polecam Białogórę. Co do placu zabaw to z tego co słyszałam jest nowy wybudowany z funduszy UE. Faktycznie może nie jest tam aż tak spokojnie, ale to pewnie dlatego że jest tam sporo rodzin z dziećmi :-D

marsjan_29 

Doczy: 10 Kwi 2007
Skd: Łódz

Wysany: 24-06-2007, 18:46   

A może Sasin?? ;-) Miejscowość niedaleko Łeby (ok 17km). Cisza, spokój mało sklepów wiec dzieci nie meczą nas ciągle o coś ;-) Jedyny minus to to że do plaży jest troszkę daleko bo ok 2km przez las, ale to dla jednych wada a innym nie przeszkadza... Po za sezonem natomiast to polecam Grzybów, też sie tam da wypocząć.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: