Witam
Liczę, że będąc użytkownikami tego forum macie dosyć duże doświadczenie związane z miejscowościami nadmorskimi. Potrzebuję kilku sugestii odnośnie jak najtańszych kwater/domków na całym wybrzeżu, w których może zmieścić się do 7-8 osób.
Podczas imprezy sylwestrowej moi znajomi rzucili pomysł, żeby wybrać się tą samą ekipą na wakacje. W związku z tym już teraz zaczęłam szukać jakiegoś ciekawego miejsca.
Podsumowując,proszę Was o zasugerowanie mi tanich noclegów dla 7-8 osób. Jedyne, czego oczekujemy od tych kwater to łazienka, miejsca do spania i dosyć bliska odległość do morza - najdalej 1 km (tv, internet, boiska, itp. nie będą nam w zupełności potrzebne), ponieważ będziemy spędzać tam jedynie kilka godzin w ciągu doby, żeby odświeżyć się i odzyskać siły na dalszą zabawę
Będę Wam bardzo wdzięczna za każdą okazaną mi pomoc Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy już teraz czekają na wakacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum