Podziel si???? wra??eniami z wakacji   www.wakacje.info

Poprzedni temat «» Następny temat
Tunezja we własnym zakresie
Autor Wiadomość

kais 
Administrator

Wysłany: 03-02-2007, 17:21   Tunezja we własnym zakresie

Jesli ktos bedzie chial jechac/leciec do Tunezji, Visa jest obowiazkowa dla tego kraju (kupujac z biura podrozy dostaje sie taka specjalna Vise "turystyczna", wynika to z tego iz wladze w tunezji przydzielaja takie "specjalne" Visy dla biur podrozy), ale ogolnie Ambasada Tunezji w Polsce nie stwarza problemow ze zgoda. Najwiekszy problem stwarza wynajecie pokoju w hotelach prywatnie, otoz biura podrozy kupuja hurtowo miesca w hotelach i mimo iz Tunezja ma dosyc duza ilosc hoteli to co roku latem cala siec hoteli jest obciazona calkowicie, 2-3 miesiace wczesniej juz jest odczuwalny brak miejsc. Mozliwe ze bede jechal pod koniec lata samochodem, wiec rady/uwagi lub koszty podam napewno 8-)

Dolcia7 

Wysłany: 14-04-2007, 18:43   

Ojej! Tak daleko samochodem? Ja byłam w Tunezji 2 razy( na kontynencie i Djerbie), ale samolotem.. Lot trwał 3 godziny, a już nie mogłam się doczekać lądowania :-P Życzę więc wytrwałości w drodze do Afryki ;) Jeśli chciałbyś jakis wiadomosci ogólnie o Tunezji to mozesz pytać, a ja postaram sie odpowiedzieć :->

kais 
Administrator

Wysłany: 14-04-2007, 19:24   

lol juz mam dosyc samolotow :lol: , a tak a propos, szukam informacji na temat promow wlochy-tunezja :?: , a najlepiej to jakis cennik co by tu obskubac najtansze bilety :idea: . A informacje o tunezji to raczej ja bym mogl dac z racji tego ze pracowalem jako przewodnik tam :mrgreen: :arrow: :arrow: :arrow: moze jakies informacje na temat trasy Polska-->poludnie Wlochy :?: Ceny, trasa... wszystko sie przyda :-)

Odpowiedz do tematu