Tak więc zaczynamy nowy temat ;) Tym razem Egipt Byłam tam 3 lata temu i wybieram się tam ponownie w tym roku To naprawdę piękny i upalny kraj Ach! Już się nie mogę doczekać tych wylegiwań na plaży i spacerów miastem nocą ;)
_________________ W tym roku wakacje kierunek Egipt- Hurghada! ;)
Zgadzam sie z Tobą Dolciu że Egipt to super pomysł na wyjazd latem. Żałuję że w tym roku nie uda mi sie tam pojechać , ale za rok na pewno będę się opalał nad Nilem Klimat i krajobrazy są po prostu PRZEPIĘKNE, nic tylko razem ze znajomymi pakować walizki i w drogę Jedyny minus to dostosowanie sie do warunków co niestety nie zawsze szybko sie udaje
marzena79_79
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Radom
Wysany: 10-06-2007, 09:24
Warunki klimatyczne w Egipcie są na pewno zarówno są jego zaleta jak i wadą. Dla moich znajomych przyzwyczajenie się do nich nie było zbyt łatwe i pierwsze dni pobytu musieli spędzić w hotelu Mimo wszystko warto odwiedzić ten kraj i pozwiedzać piramidy, nawet jeśli miało by sie to skończyć małym udarem słonecznym czy dolegliwościami żołądkowymi...
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum