Podziel się wrażeniami z wakacji   www.wakacje.info

Poprzedni temat «» Następny temat
Dokad???
Autor Wiadomość

pawel333 

Wysłany: 26-06-2007, 09:15   Dokad???

Witam, wszyscy uciekają nad morze albo do Egiptu ;-) a ja pomyślałem żeby odwiedzi nasze polskie góry. Macie jakieś pomysły gdzie warto spędzić czas??

marsjan_29 

Wysłany: 26-06-2007, 09:18   

Hmmm..... może nie będę zbyt oryginalny ale ja polecałbym Zakopane :-) Urzekło mnie ono od pierwszej wizyty i często tam wracam i wcale nie przeszkadza mi, że jest tam tłoczno i gwarno :-D Jakieś kwatery zawsze sie znajdzie, po prostu jest super :!: :!: :!:

marzena79_79 

Wysłany: 26-06-2007, 09:22   

No faktycznie mi też Zakopane przypadło do gustu, tylko niestety jest tam strasznie drogo :-( Gdyby nie to było by tam idealnie. Góry są przepiękne i chociaż raz na pewno trzeba tam pojechać.

aniella_25 

Wysłany: 26-06-2007, 09:25   

No właśnie w Zakopanem jest strasznie drogo, dlatego polecam Szczawnicę. Pieniny są również przepiękne jest gdzie pospacerować i pooglądać przepiękne zachody słońca a przy tym jest chyba taniej ;-)

pawel333 

Wysłany: 26-06-2007, 09:30   

A co powiecie o Rabce, bo koledzy mnie namawiają na wyjazd właśnie tam :?: :?:

marsjan_29 

Wysłany: 26-06-2007, 09:33   

Hmmm.... Zakopane to to nie jest, ale też jest fajnie. Jeżeli nie lubisz tłumów to może to jest właśnie odpowiedĽ dla Ciebie. Jest tam świetna baza turystyczna, nie jest przy tym tak zatłoczona jak Zakopane, do którego jest całkiem blisko i zawsze możesz ta podjechać.

marzena79_79 

Wysłany: 26-06-2007, 09:42   

Ja zamiast do Rabki poleciła bym wyjazd do Szczawniccy. Według mnie ta miejscowość ma większy urok i ten Dunajec.... ;-) Ceny chyba są porównywalne wiec finanse nie grają żadnej roli i ze zdobyciem kwatery też nie powinno by problemów.

aniella_25 

Wysłany: 26-06-2007, 09:47   

Dobrze mówisz Marzenko :-) Szczawnica jest przepiękna i naprawdę gorąco polecam ją wszystkim. Te widoki i zachody słońca nad Pieninami. Człowiek tam zapomina o świecie i po prostu wypoczywa. Idealne miejsce na oderwanie się od pracy i obowiązków.

piotrv 

Wysłany: 15-07-2009, 07:24   

W lecie polecamy Państwu piękne widoki, urozmaicone trasy szlaków turystycznych pełnych borówek, poziomek i grzybów. W upalne dni można skorzystać z basenów lub z hali lodowiska.
Wszyscy, którzy oczekują miejskich rozrywek, znajdą je w Krynicy.
W zimie można cieszyć się śniegiem uprawiając narciarstwo, snowboard lub po prostu lepiąc bałwana i zjeżdżając na sankach. Kuligi dodatkowo uatrakcyjniają zimowe popołudnia i wieczory.

Proponujemy Państwu powiązanie marszu po pięknych trasach Beskidu Sądeckiego z techniką NORDIC WALKING (spacer nordycki).

Jazda na rowerze może nabrać nowych barw podczas pokonywania tras rowerowych beskidu sądeckiego.

AVANTI promuje Nordic Walking w Krynicy, turystykę rowerową oraz sporty zimowe.
więcej na: http://www.naszakrynica.pl

Idril 

Wysłany: 10-05-2010, 01:29   

Jeżeli chcecie fajnie i aktywnie spędzić czas w górach, ale niekoniecznie chcecie "skakać na głęboką wodę" to polecam Beskid Śląski :) Wiele malowniczych zakątków, dla chętnych sporo do zwiedzania, ale też polenić się i poopalać się można ;)

Rob 

Wysłany: 17-01-2011, 19:42   

Witam,
w zimie polecam Karpacz a w lecie Puck.
Każdej zimy robię kilka wypadów na narty i polubiłem Karpacz.
Karpacz noclegi - wybór noclegów jest naprawdę duży. Obojętnie czy szukasz hotelu czy agroturystyki. Ja najchętniej korzystam z pensjonatów, jest to fajne połączenie sensownej ceny i prywatności.
Chociaż w tym roku wynająłem w Karpaczu mieszkanie na tydzień.

A w lecie proponuję Puck. Dla mnie jest wygodny bo mam do niego w miarę blisko :)

Puck noclegi

Do zobaczenia na stoku :)

Odpowiedz do tematu