Witam, wszyscy uciekajÄ nad morze albo do Egiptu a ja pomyĹlaĹem Ĺźeby odwiedzi nasze polskie gĂłry. Macie jakieĹ pomysĹy gdzie warto spÄdziÄ czas??
Hmmm..... moĹźe nie bÄdÄ zbyt oryginalny ale ja polecaĹbym Zakopane UrzekĹo mnie ono od pierwszej wizyty i czÄsto tam wracam i wcale nie przeszkadza mi, Ĺźe jest tam tĹoczno i gwarno JakieĹ kwatery zawsze sie znajdzie, po prostu jest super
marzena79_79
Wysłany: 26-06-2007, 09:22
No faktycznie mi teĹź Zakopane przypadĹo do gustu, tylko niestety jest tam strasznie drogo Gdyby nie to byĹo by tam idealnie. GĂłry sÄ przepiÄkne i chociaĹź raz na pewno trzeba tam pojechaÄ.
aniella_25
Wysłany: 26-06-2007, 09:25
No wĹaĹnie w Zakopanem jest strasznie drogo, dlatego polecam SzczawnicÄ. Pieniny sÄ rĂłwnieĹź przepiÄkne jest gdzie pospacerowaÄ i pooglÄ daÄ przepiÄkne zachody sĹoĹca a przy tym jest chyba taniej
Hmmm.... Zakopane to to nie jest, ale teĹź jest fajnie. JeĹźeli nie lubisz tĹumĂłw to moĹźe to jest wĹaĹnie odpowiedÄ˝ dla Ciebie. Jest tam Ĺwietna baza turystyczna, nie jest przy tym tak zatĹoczona jak Zakopane, do ktĂłrego jest caĹkiem blisko i zawsze moĹźesz ta podjechaÄ.
marzena79_79
Wysłany: 26-06-2007, 09:42
Ja zamiast do Rabki poleciĹa bym wyjazd do Szczawniccy. WedĹug mnie ta miejscowoĹÄ ma wiÄkszy urok i ten Dunajec.... Ceny chyba sÄ porĂłwnywalne wiec finanse nie grajÄ Ĺźadnej roli i ze zdobyciem kwatery teĹź nie powinno by problemĂłw.
aniella_25
Wysłany: 26-06-2007, 09:47
Dobrze mĂłwisz Marzenko Szczawnica jest przepiÄkna i naprawdÄ gorÄ co polecam jÄ wszystkim. Te widoki i zachody sĹoĹca nad Pieninami. CzĹowiek tam zapomina o Ĺwiecie i po prostu wypoczywa. Idealne miejsce na oderwanie siÄ od pracy i obowiÄ zkĂłw.
W lecie polecamy Państwu piękne widoki, urozmaicone trasy szlaków turystycznych pełnych borówek, poziomek i grzybów. W upalne dni można skorzystać z basenów lub z hali lodowiska.
Wszyscy, którzy oczekują miejskich rozrywek, znajdą je w Krynicy.
W zimie można cieszyć się śniegiem uprawiając narciarstwo, snowboard lub po prostu lepiąc bałwana i zjeżdżając na sankach. Kuligi dodatkowo uatrakcyjniają zimowe popołudnia i wieczory.
Proponujemy Państwu powiązanie marszu po pięknych trasach Beskidu Sądeckiego z techniką NORDIC WALKING (spacer nordycki).
Jazda na rowerze może nabrać nowych barw podczas pokonywania tras rowerowych beskidu sądeckiego.
AVANTI promuje Nordic Walking w Krynicy, turystykę rowerową oraz sporty zimowe.
więcej na: http://www.naszakrynica.pl
Jeżeli chcecie fajnie i aktywnie spędzić czas w górach, ale niekoniecznie chcecie "skakać na głęboką wodę" to polecam Beskid Śląski :) Wiele malowniczych zakątków, dla chętnych sporo do zwiedzania, ale też polenić się i poopalać się można ;)
Witam,
w zimie polecam Karpacz a w lecie Puck.
Każdej zimy robię kilka wypadów na narty i polubiłem Karpacz.
Karpacz noclegi - wybór noclegów jest naprawdę duży. Obojętnie czy szukasz hotelu czy agroturystyki. Ja najchętniej korzystam z pensjonatów, jest to fajne połączenie sensownej ceny i prywatności.
Chociaż w tym roku wynająłem w Karpaczu mieszkanie na tydzień.
A w lecie proponuję Puck. Dla mnie jest wygodny bo mam do niego w miarę blisko :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum