Hmmm..... może nie będę zbyt oryginalny ale ja polecałbym Zakopane Urzekło mnie ono od pierwszej wizyty i często tam wracam i wcale nie przeszkadza mi, że jest tam tłoczno i gwarno Jakieś kwatery zawsze sie znajdzie, po prostu jest super
marzena79_79
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Radom
Wysany: 26-06-2007, 08:22
No faktycznie mi też Zakopane przypadło do gustu, tylko niestety jest tam strasznie drogo Gdyby nie to było by tam idealnie. Góry są przepiękne i chociaż raz na pewno trzeba tam pojechać.
aniella_25
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Warszawa
Wysany: 26-06-2007, 08:25
No właśnie w Zakopanem jest strasznie drogo, dlatego polecam Szczawnicę. Pieniny są również przepiękne jest gdzie pospacerować i pooglądać przepiękne zachody słońca a przy tym jest chyba taniej
Hmmm.... Zakopane to to nie jest, ale też jest fajnie. Jeżeli nie lubisz tłumów to może to jest właśnie odpowiedĽ dla Ciebie. Jest tam świetna baza turystyczna, nie jest przy tym tak zatłoczona jak Zakopane, do którego jest całkiem blisko i zawsze możesz ta podjechać.
marzena79_79
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Radom
Wysany: 26-06-2007, 08:42
Ja zamiast do Rabki poleciła bym wyjazd do Szczawniccy. Według mnie ta miejscowość ma większy urok i ten Dunajec.... Ceny chyba są porównywalne wiec finanse nie grają żadnej roli i ze zdobyciem kwatery też nie powinno by problemów.
aniella_25
Doczya: 10 Kwi 2007 Posty: 9 Skd: Warszawa
Wysany: 26-06-2007, 08:47
Dobrze mówisz Marzenko Szczawnica jest przepiękna i naprawdę gorąco polecam ją wszystkim. Te widoki i zachody słońca nad Pieninami. Człowiek tam zapomina o świecie i po prostu wypoczywa. Idealne miejsce na oderwanie się od pracy i obowiązków.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum