Podziel się wrażeniami z wakacji   www.wakacje.info

Poprzedni temat «» Następny temat
Na wypoczynek z dzieckiem polecam Krynicę Zdrój
Autor Wiadomość

piotrv 

Wysłany: 15-07-2009, 10:22   Na wypoczynek z dzieckiem polecam Krynicę Zdrój

Latem w Krynicy jest bardzo kolorowo. Dużo kwiatów itp. Dzieci wspaniale i bezpiecznie mogą pobiegać po Krynickim deptaku. Nawet w upalne dni mogą przypomnieć sobie zimowe klimaty na całorocznym lodowisku oraz na sankostradzie.
Atrakcją dla dzieci i rodziców są rajskie ślizgawki na Górze Parkowej. Polecam także wjazd kolejką gondolową na Jaworzynę Krynicką. W Krynicy dzieciaczki mogą pooddychać jodem w jaskiniach solnych (na specjalnych sesjach dla rodziców z dziećmi). Dużym atutem jest także basen odkryty w centrum Krynicy.

Dużym terenem zielonym oraz placem zabaw (piaskownica, zjeżdzalnia, bujaki itp.) dla dzieci może zachęcić Willa AVANTI w Krynicy. więcej na stronie http://www.naszakrynica.pl
O innych atrakcjach można się dowiedzieć na miejscu.

Idril 

Wysłany: 10-05-2010, 00:36   

W Krynicy sama jako dziecko byłam :) Faktycznie miłe wspomnienia mam z tych wyjazdów. Choć nie jestem pewna, czy wszystkie te atrakcje już wtedy istniały :P

Ze swojej strony polecam Beskid :) Dużo ciekawych atrakcji, które na pewno przyciągną małych eksploratorów :) Dla Rodziców tutaj ciekawostka i kilka pomysłów na wypoczynek z maluchami :)

Odpowiedz do tematu